![]() |
|
|||||||
| دوچرخه سواری در این بخش مباحث و مطالب مربوط به ورزش دوچرخه سواری قرار میگیرد. |

| تابلو اعلانات |
| تبلیغات |
| مباحث توصیه شده و مهم انجمن |
عضویت سریع !
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اسم واقعی: ایمان کمالی فر
تشکر شده 5,791 بار در 756 پست
|
این تاپیک محلی برای مطرح کردن سوالات و پاسخ های تریال سواران ایرانی و کسانی که می خواهند در مورد این رشته ی رو به رشد و جذاب اطلاعات کسب کنند تشکیل شده است.
سوالات شما در کمتر از 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد
ویرایش توسط iman-k : 18-02-10 در ساعت 23:57 PM |
![]() |
| 36 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: | .::.S.SAFA.::., a-trial, ailan, Ali Yahyaee, alitrial, Amin, Amin Shaker, Arash, Ayda, ♕ShamsTalk♕, babr kohestan, Bruce Lee, Bushehri, Danial Esmaili, Erfan Amani, Farid Foozooni, gorg nama, hoseinesfahani, jo0k3r, mamadam, Mehdi, Mohammad, mohammad kamalifar, navid VIVA, NightWish, reza20, robot nt, sara sadeghian, sh.t, shadow dh, Sheriff, tr bike, مجید m5, Zahra Khanoom, ZeYnAb KhAnOoM, دل تنگم |
|
|
#2 |
|
اسم واقعی: مهدی
تشکر شده 5,656 بار در 2,183 پست
|
سلام دوست عزیز، به انجمن ما خوش آمدید ...
اگه میشه یه توضیحی در مورد استاندارد دوچرخه های مخصوص تریال سواران بدید + نحوه برگذاری مسابقات و نحوه ی امتیاز دهی ... ممنون
|
|
#3 |
|
برخی از لوازم رشته ی دوچرخه سواری تریال:
![]() ![]() ![]() دوچرخه های تریال ( TRIAL ): این رشته هم تلفیقی از دوچرخه کوهستان با دوچرخه BMX به وجود آمده و علاقه مندان می توانند با دوچرخه تریال حرکات نمایشی در محیط کوهستان و شهر را تجربه کنند . در تریال اصل بر تعادل است . در این رشته دوچرخه سوار بیشتر با انجام حرکات تعادلی و جفت کشیدن ها ، دو چرخه را از روی یک مانع به روی مانعی دیگر می پراند. این موانع هم می توانند مصنوعی باشند مثل محیط های شهری و پارکها و هم طبیعی مثل صخره ها .عموما حرکات اکروباتیکی و پرشهای خیلی خاص و حرکات تعادلی به مانند ثبت رکود بالا رفتن از 747 پله به علت طراحی خاص دوچرخه تریال تنها به این دوچرخه امکان پذیر است و نمی توان با BMX آنرا انجام دهید . از دیگر خصوصیاتش توانایی رکاب زدن در سربالای را دارا می باشند و می توانند از مزایای یک دوچرخه کوهستان به مانند سیستم دنده و ترمز دیسک و کمک فنر و غیره به خوبی بهره ببرند . به علت رسیدن به تعادل مطلوب ، تنه این دوچرخه ها کوتاه ودارای شیب تنه زیاد بوده که از نشانه های بارزشان می باشد و همچنین باید دارای استحکام قابل قبول برای انجام حرکات نمایشی را داشته باشند . تعداد پره های چرخ در این دوچرخه ها زیاد بوده تا در پرشها آسیب نبیند ، لاستیکها نیز باید تحمل پرشها و حرکات نمایشی را داشته باشند. بیشتر اوقات چون دوچرخه سوار از زین استفاده نمی کند و به جهت عدم مزاحمت زین و لوله زین را حذف می کنند . دوچرخه های تریال اصولا دارای ترمز های روغنی( هیدرولیک) هستند . به تازگی سایز 24 اینچ هم به مسابقات جهانی تریال (فدراسیون جهانی دوچزخه سواری) اضافه شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این وبلاگ هم مراجعه کنید: [نمایش لینک ها فقط برای اعضا انجمن. عضو شوید.] |
![]() |
| 26 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
![]() اسم واقعی: سیدعلی یحیایی
تشکر شده 7,449 بار در 1,032 پست
|
ايمان جان از بابت زحماتي كه در انجمن ميكشي و به سوالات بچه ها سريع پاسخ ميدي ممنون.
فقط لطف كن با عكس ها تاپيك رو شلوغ نكن جاي عكس اينجا نيست. توي وبلاگ عكس بذار لينكش رو اينجا بذار كه بچه ها از بالا و پايين كردن فروم خسته نشند و سرعت صفحه هات هم كم نشه. |
![]() |
| 27 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
![]() اسم واقعی: سیدعلی یحیایی
تشکر شده 7,449 بار در 1,032 پست
|
پاسخ به سوال عبدا... جان در مورد درد زانو:
دوست من درد مفصل زانو هات ميتونه دو دليل داشته باشه: 1- شايد قبل از تمرين خوب زانوهات رو گرم نميكني (خيلي مهم هستش) 2- وقتي داري از ارتفاع ميپري اول بايد چرخ عقبت به زمين بخوره در همون حالت بايد زانوها زاويه 30 درجه داشته باشه كه بعد از پريدن كاملا خم بشه و حالت فنري داشته باشه اگه زانوهات موقع برخورد چرخ عقب به زمين صاف باشه ضربه مستقيما به بدن و زانوهات وارد ميشه كه به مرور زمان خيلي بهت آسيب ميرسونه. راجع به عكس توپي هم الان عليرضا رفته مشهد و چون اون اين كارا رو بلده منتظرم برگرده تا با توضيحات كامل خودش پست بذارم تو وبلاگ. موفق باشي |
![]() |
| 23 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
چشم. من واسه راحتی کار عبدالله عکس ها رو اینجوری گذاشتم. از این به بعد لینکشو میذارم. + اینکه تشکر یادت نره.
_____________________ www.TrialTech.co.uk ____________________ www.Trial-Sari.ir ____________________ تو از كنار قلب من , ساده گذر كن ... ___ ميخوام خدا خدا كنم , تو جاي من شو .... صداي من نميرسه , صداي من شو .... ___ چقدر خدا خدا كنم , دلش بلرزه ... گريه ي دل شكسته ها چقدر ميرزه ... |
![]() |
| 22 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |
|
نقل قول:
![]()
_____________________ www.TrialTech.co.uk ____________________ www.Trial-Sari.ir ____________________ تو از كنار قلب من , ساده گذر كن ... ___ ميخوام خدا خدا كنم , تو جاي من شو .... صداي من نميرسه , صداي من شو .... ___ چقدر خدا خدا كنم , دلش بلرزه ... گريه ي دل شكسته ها چقدر ميرزه ... |
|
![]() |
| 22 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر شده 5,769 بار در 745 پست
|
کی میدونه بزرگترین تریال کار ایران از نظر سن کیه؟
بهترین و حرفه ای ترین تریال کار ایران کیه؟ ![]() کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ویرایش توسط a-trial : 18-02-10 در ساعت 21:52 PM |
![]() |
| 23 کاربر زیر از این پست مفید تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| bike trial, Iran trial forum, trial rider, انجمن دوچرخه تریال, تريال سواران ايران, تریال, دوچرخه, رشته, سواری |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|